Michaels arbeid har vært omtalt i medier som New York Times, Wall Street Journal og Forbes. Arbeidet hans har blitt belønnet med utallige antall priser, og han står bak kampanjer som har blitt enorme suksesser. 

Hans mest vellykkede kampanje er også den mest effektive og kostnadseffektive kampanjen noensinne fra et Fortune 500-selskap, med 160 x avkastning på annonsekostnader (ROAS) og 10 millioner organiske medievisninger innen den første måneden av produktlanseringen. 

Michael Barber er en anerkjent foredragsholder med 120 foredrag i året, og en gjennomsnittlig score på 4,7 av 5 mulige poeng totalt. På Content Marketing-dagen er han én av flere dyktige foredragsholdere som vil gi deltakerne innsikt i blant annet disse temaene: 

  • Hvordan lage content marketing-kampanjer som fortjener oppmerksomhet?
  • Når og hvordan fungerer content marketing best?
  • Hvordan produsere enda bedre innhold som når og påvirker dine kunder?
  • Hvilke kommunikasjonsgrep som skal til for å endre atferd?


Kim Nygaard
, Head of Content & Performance Marketing i Metro Branding, mener at innholdsmarkedsførere bør delta på Content Marketing-dagen.

- Content Marketing-dagen er en naturlig arena for alle som jobber med innholdsmarkedsføring. Bra miks av nasjonale og internasjonale foredragsholdere og et ypperlig sted for nettverksbygging med bransjekolleger, sier Nygaard.

En som gleder seg til Content Marketing-dagen 2019 er markedsdirektør i Nordea, Paal Sprakehaug.

- Det er alltid givende og hyggelig å delta på Content Marketing-dagen. Finner alltid relevante temaer som man kan diskutere i etterkant i egen bedrift – også inspirerende å se hvordan andre jobber med innholdsproduksjon og hvordan man optimaliserer på sin business og merkevare. Konferansen er for oss en god arena for ny innsikt, bekreftelse samt inspirasjon. På konferansen den 31. januar 19 tar jeg med meg en kompetent gjeng fra Nordea – vi gleder oss!, sier Sprakehaug.

Sjekk ut programmet til Content Marketing-dagen her