Søndag 8. juni skal 8500 ansatte i Rema 1000 samles til en gigantisk feiring av at dagligvarekjeden i år passerte Coop og ble nest størst i landet. Det skriver Finansavisen i dag.

- Så vidt jeg vet, er dette det største arrangementet av sitt slag som er gjort i Norge, og kanskje i Norden. Rema 1000 gjorde noe lignende for ti år siden, men da var de rundt 5000 deltakere, sier Jan Fredrik Karlsen i eventbyrået Playroom, som arrangerer festen for Rema 1000, til Finansavisen.

Arrangementet skal starte med en festival i Holmenkollen der Stian Blipp skal være konferansier og mange artister skal opptre. Deretter skal gjestene busses til Telenor Arena der alle de 8500 gjestene skal spise middag og underholdes. Ifølge Finansavisen vil ikke noen i Rema kommentere prislappen for festen, men Finansavisen anslår at reise, overnatting, mat og underholdning kommer på minst 40 millioner kroner.

- Våre ansatte fortjener en fantastisk feiring av den innsatsen de har lagt ned for våre mål. Det er ti år siden vi gjorde noe lignende sist, og det er klart det koster penger, men det er absolutt verdt hver krone, sier kommunikasjonsdirektør Mette Fossum Beyer i Rema 1000 til Finansavisen.