Statoils bensinstasjoner skuffet tidligere denne uken da de leverte svakere regnskapstalle enn ventet i fjorårets siste kvartal. Nå mister de også markedssjefen Petter Knutsen som slutter som Group Marketing Manager i Statoil Fuel & Retail.

For etter 12 år på annonsørsiden er Petter Knutsen på vei over til byråsiden og det som strategisk rådgiver i Ernö.

- Jeg har lenge tenkt at jeg en dag ønsker å begynne å jobbe på byråsiden, men det må være hos riktig byrå. Ernö har en størrelse som er veldig spennende. Det er et etablert miljø, med noen av bransjens aller flinkeste mennesker. Jeg kommer inn på et tidspunkt hvor det er mulig å være med på utviklingen og prege fremtiden. Videre har vi funnet ut at vi har et likt syn på verden. Det handler om å finne frem til den enkle kjernen i merkevaren, som engasjerer målgruppen. Så enkelt, så vanskelig, sier Knutsen.

Ernö er et mellomstort reklamebyrå i det norske markedet og gjorde en knalldebut på topplisten på Kampanjes Byråprofil i 2010 da de tok en fjerdeplass, en plassering byrået forsvarte også i 2011. I en melding skriver Ernö at de lenge har sett behov for å øke kapasiteten på rådgiversiden og er svært fornøyde med å få en så engasjert og faglig sterk kollega.

- Petters brede kjede- og retailerfaring vil være verdifullt for flere av våre eksisterende kunder. Økt kapasitet på rådgivning gjør oss bedre rustet for å ta imot nye kunder også, sier daglig leder Aagot Skjeldal.

Skjeldal kan også opplyse at Ernö nå er glad for å endelig få en rådgiver inn døren som liker å gå i dress siden byråets to andre rådgivere oftest opptrer i henholdsvis cordfløyel og GoreTex.