Sølvfisk-juryen har valgt Bufdir og filmen «Neste kapittel» som vinner i mars. Filmen er den første i et nytt kommunikasjonskonsept som har fokus på fosterforeldrene og endringen de selv opplever når de ønsker et fosterbarn velkommen i familien.

Atyp er ansvarlig for både strategi, reklame og media på kampanjen, som hadde premiere på selve fotballdagen 2. juledag, også kjent som Boxing Day, og som bruker Liverpool-hymnen «You'll Never Walk Alone».

- Mars-vinneren tar opp et viktig tema, fra en synsvinkel vi ikke har sett før. Når forsterforeldre skal rekrutteres, er det lett å gå rett til verktøykassen «barn som har det vanskelig». Istedenfor velger denne Sølvfisk-vinneren å fokusere på de voksne, og (foster)far spesielt, som er en viktig målgruppe i rekrutteringen, sier juryen.

- Å bruke kjente låter i reklame kan være et billig triks, men måten fotballhymnen «You'll never walk alone» brukes her, er utelukkende et forsterkende virkemiddel. Filmen er ordfattig, men favner rikt emosjonelt, uten at det går over i det triste og mørke. Tvert imot bor det mye håp og varme her, og de 45 sekundene filmen varer oppleves nesten litt for kort.

Filmen er produsert av Fantefilm, og ifølge pressemeldingen med en noe motvillig Manchester United-supporter Marius Holst på regi og produsent Caroline Mathisen. 

Sølvfisken i januar gikk til Finn.no og Sølvfisken i februar gikk til Widerøe.