Nora Gauslaa er ansatt som fagansvarlig for prosjektlederne i Los & Co på Skur 41. Hun får hovedansvaret for å videreutvikle prosjektlederteamet og bygge ut fagområdet.

- Skal man få til noe ekstraordinært, må man gjøre de grunnleggende tingene godt. Dette er vi sikret med Nora på laget, sier daglig leder i Los & Co, Espen Haugen.

Gauslaa kommer fra en prosjektlederstilling i Anti, og har tidligere jobbet med prosjektledelse i Kitchen og i mediebyrå. Hun mener stillingen i Los & Co var et naturlig neste steg.

- Det var veldig riktig tidspunkt for nye utfordringer. Los & Co har en spennende og variert kundeportefølje, som jeg gleder meg til å jobbe videre med. Jeg opplever at alle fagområdene har vind i seilene, og jeg gleder meg til å dra nytte av og utfordre de ulike miljøene på tvers. Det virker også som en skikkelig fin gjeng, også blir det gøy å jobbe i samme byrå som søsteren min Anniken, sier Nora Gauslaa.

Haugen legger til at han «har vært heldig nok til å jobbe med Nora tidligere.»

- Vi vet derfor at hun er blant de aller, aller beste i bransjen. Hun har vært med på å realisere fantastiske, kreative konsepter og har en nese for kvalitet. Vi vokser om dagen, så når sjansen til å få Nora ombord bød seg, var det bare å hive seg rundt. Med henne på plass er vi enda bedre skodd for å levere høy faglig kvalitet, legger Espen Haugen til.