Skadeforsikringsselskapet IF har vunnet kundeserviceprisen fem år på rad basert på undersøkelsen KSindeks fra Kantar. Nå lanserer de en ny kampanje som spiller på posisjonen de har.

Head of Brand, Marketing and Communication hos If, Sumit Malhotra, mener det ikke er tilfeldig at de har gått til topps så mange ganger.

- Det er et bevis for den kulturen vi har utviklet og som kundene våre nyter godt av. Det synes vi fortjener litt ekstra oppmerksomhet, sier Malhotra.

- Kundeservice er for mange ikke den kuleste jobben man kan ha, men i If er det virkelig den beste ojbben. Det er først og fremst i kontakten med kundeservice at kundene våre får en følelse av hvilket viktig produkt de har kjøpt, forteller Malhotra.

I If sin nye reklamefilm kommer et entusiastisk barn inn i stuen og forteller faren sin om deres utrolige nabo, Arne, som fremstilles som en slags superhelt, men som egentlig jobber på kontor hos If.

Kampanjen er utviklet internt hos If med et tverrfaglig kommunikasjonsteam, ledet av Ifs internbyrå IfCA. 

- Kampanjen er også en feiring og en forhåpentlig morsom måte å fortelle en historie om den fantastiske servicen vi gir våre kunder hver eneste dag, sier kreativ leder Anett Thulin Røkke i If.

Forsikringsselskapet samarbeider med reklamebyrået Åkestam Holst i The North Alliance-gruppen, og dette samarbeidet fortsetter, selv om If denne gangen valgte å gjøre mesteparten av arbeidet selv.

- Vi er et stort og nesten komplett kommunikasjonsmiljø internt i If i Norden, som gjør at vi også kan utvikle kampanjer selv, men vi kommer sikkert til å variere dette fremover og bruke våre gode samarbeidspartnere også, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Handeland.

Det interne teamet består av Anna-Lena Karlsson, Anett Thulin Røkke, Freddy Blomberg, Kristin Bergem, Nina Bråthen, Marie-Therese Helmertz, Oscar Sandberg, Daniel Askergren og Jon Berge.

De har fått Einar Film til å produsere filmen. Regissør er Stian Johanssen.

Her kan du se reklamefilmen til If: