I kveld sendes Betssons ferskeste reklamefilmer for første gang på norsk tv. Her møtes John Arne Riise og Tone Damli Aaberge over poker og sang. Filmene skal blant annet sendes på Max, Viasat og TV3.

- Det er en glede å jobbe med to ambassadører som viser så mye passion for vårt brand, samt at de leverer vanvittig bra foran kamera. Vi liker resultatet veldig godt og tror de blir godt likt både i fotball- og spillmiljøet, sier Betssons PR-manager, Mikael Mellqvist, til Kampanje.

Heier på hvert sitt lag
Det er første gang spillselskapet har valgt å filme de to ambassadørene sammen.

- I tidligere reklamejobber har de vært filmet hver for seg og hatt mindre roller i litt mer ukjente miljøer. Men fotball, sang og poker er jo midt i blinken for vår ambassadørduo, sier Mellqvist.

I den første filmen får Betsson-ambassadørene vise sangferdighetene sine, mens det i film nummer to er pokerferdighetene som står på spill.

- John Arne Riise er jo en hardbarket Liverpool-supporter med ny tatovering på leggen (YNWA) i sommer, mens Tone heier på Manchester United – så derfor er det naturlig at de støtter hvert sitt storlag i de nye filmene,  sier Mellqvist.

- Riise har folkets støtte
John Arne Riises tette forhold til Betsson er omstridt. I sommer har det vært snakk om at den tidligere landslagsspilleren kan vende tilbake til Aalesund og spill i Tippeligaen - og senest i dag åpner han for retur til klubben i januar neste år. Men storsponsor Norsk Tipping, som Bettson konkurrerer med, har ettertrykkelig slått fast at det er  totalt uaktuelt at John Arne Riise kan kombinere spill for Aalesund med jobben som Betsson-ambassadør. Fotballpresident Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem har også stengt døra for at  Riise kan gjenforenes med lillebror Bjørn Helge i Aalesund, så lenge han er tilknyttet et utenlandsk spillselskap. Også spill for landslagslaget er blokkert så lenge han fronter det utenlandske spillselskapet.

Men Betsson er ikke bekymret for at dette vil påvirke folkets oppfatning av dem.

- Vi registrerer selvsagt slike ting, men når det gjelder den saken så ser vi at Riise har folkets støtte. De fleste synes selvfølgelig at det blir helt feil at Norsk Tipping skal diktere hvem som skal spille i Norge. Vi føler oss trygge på at tv-seerne vil like reklamefilmene og er godt fornøyd med jobben som ambassadør her og tidligere, sier Mellqvist. til Kampanje.