Det norske mobiletelefonselskapet Telenor avsluttet nylig en byråkonkurranse med tanke på valg av nye samarbeidspartnere på PR-siden. Her ble det klart at byrået endrer på lagoppstillingen og inn kommer Storm og Corporate Communications.

- Jeg er imponert over nivået på norske byråer om dagen, og det var inspirerende og lærerikt å kjøre en omfattende pitsjeprosess. Både Corporate Communications og Storm Commmunications har skikkelig sterke lag nå, med folk vi har lyst til å jobbe med. Byråene kommer til å tilføre oss både kreativitet og strategisk kompetanse, sier Thomas Midteide, kommunikasjonsdirektør i Telenor Group. 

Dermed forsvinner Telenors to tidligere byråer MSL og Zynk ut.

- Vi har lært mye på reisen sammen med dem, men denne gangen var det Corporate Communications og Storm som traff oss best på det vi trenger, sier Midteide.

Les også: Telenor-salget faller i Norge - kutter i reklamen

- Skiftet form opp gjennom årene
Nylig la Corporate Communications frem sine resultater for 2023 og de viste at selskapet slo av fire millioner kroner på driftsresultatet til 17,5 millioner. Byråinntekten endte på 86,8 millioner kroner, 1,1 millioner mindre enn året før.

- Telenor har «alltid» vært her, men har skiftet form opp gjennom årene. Som et av Norges største og mest spennende selskaper, og er vi veldig glade for å få muligheten til å jobbe med dem, sier Kaia Tetlie, partner og leder i Corporate Communications. 

  Tetlie sier hun har en relasjon til Telenor som går langt tilbake.

- Mine egne besteforeldre møttes på telegrafskolen i Oslo på 1950-tallet, den gangen Telenor het Telegrafverket. I dag er Telenor et globalt og helmoderne selskap, men sulten på å ta en sterkere posisjon på teknologi og bærekraft i Norge, sier Tetlie.

Skal jobbe bredt
De to byråene skal jobbe bredt i Telenor, med Telenor Group, Telenor Nordic, Telenor Infrastructure og Telenor Norge.  

- Å få anledning til å jobbe sammen med så flinke, ambisiøse og hyggelige folk som Thomas og resten av Telenor-teamet, er en tillitserklæring vi er stolte av. Vi gleder oss skikkelig til dette samarbeidet, og er allerede kommet godt i gang på flere prosjekter, sier kundeansvarlig Marianne Krey-Jacobsen i Storm. 

Telenor er en norsk eksportsuksess, og har rundt 200 millioner mobilkunder i Norden og Asia. I tillegg har selskapet også omfattende virksomhet og fagmiljøer innen AI, teknologi, sikkerhet, IoT og flere andre sektorer tilknyttet kommunikasjon.  

  - Samarbeidet med Telenor viser at Stormhuset nå er i stand til å serve et av landets største og mest spennende teknologiselskaper i full bredde, gjennom tjenestene til Storm Communications, Storm Samfunn og Smeh, sier Krey-Jacobsen. 

Les også: Telenor vil satse mer på kunstig intelligens