Holdingselskapet Paritee, som i fjor kjøpte opp Geelmuyden Kiese, har nå kjøpt opp det London-baserte byrået Brands2Life. Det skriver de selv i en pressemelding.

- Vi investerer i og samler såkalte «National Champion»-byråer fra ulike nøkkelmarkeder, samtidig som vi verner om deres entreprenørskap. Plattformmodellen vil gjøre det mulig for byråene å samarbeide og dra nytte av hverandre, samtidig som de kan tilby sine kunder høyverdige tjenester og dyp bransjekompetanse, sier Lars Erik Grønntun, gründer og styreleder i Paritee.

200 ansatte
Brands2Life hadde i fjor en byråomsetning på cirka 24 millioner pund og teller cirka 200 ansatte i London og i USA.

- Brands2Life er rett og slett et fantastisk byrå, med fantastiske ansatte og et fantastisk varemerkevare. I kraft av sin størrelse, unike posisjon og sin spesialkompetanse blir Brands2Life en viktig strategisk hjørnestein for Paritee, sier Jonas Palmqvist, administrerende direktør i Paritee og ny styreleder i Brands2Life.

Han legger til:

- Entreprenørskap og en lidenskap for kommunikasjon preger både Paritees og Brands2Lifes DNA, og denne følelsen av samhørighet er en sterk grunn for vår fortsatte vekstreise.

Byrået driver også Brands2Life Global Network for å kunne hjelpe sine kunder internasjonalt. Dette nettverket vil leve videre etter oppkjøpet.

- Vil kunne oppnå store ting
Med-gründer Giles Fraser forteller at han blir inspirert over å se hvordan GK har utviklet seg etter at Paritee gikk inn der.

- Paritee er ikke et nettverk i tradisjonell forstand. Fordelen med Paritee er i stedet at de tilbyr det beste fra begge verdener: muligheten for oss å opprettholde vår fleksibilitet og entreprenørånd, samtidig som vi bidrar til en voksende plattform av likesinnede byråer.  

- Gjennom Paritees lange erfaring, brede nettverk, lederskap og ressurser, vil vi og de andre byråene i plattformen oppnå enda større vekst og et enda bedre kundetilbud. Og kanskje viktigst av alt, vi liker Paritee-teamet veldig godt, og vi vet at vi vil kunne oppnå store ting sammen, sier med-gründer Sarah Scales.