Den siste tiden har Geelmuyden Kiese tilknyttet seg flere nye rådgivere, som kirurg, helseleder og medisinsk direktør Naeem Zahid og PR-nestor og eks-GK-partner Rolf Nereng som nye assosierte partner i GK.

Nå styrker GK laget ytterligere med Stein-Gunnar Hansen Bondevik, som inntil nylig var kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet. Nå har han etablerert seg som selvstendig rådgiver under selskapsnavnet Hansen & Bondevik, og blir med det assosiert partner i Geelmuyden Kiese. Han vil ha ansvar for egne kunder under en delingsavtale med GK.

– Stein-Gunnar har en erfaring og kunnskap innen kommunikasjon- og strategifaget som få andre i Norge kan måle seg med. Han har også solid ledererfaring fra både forsvar, energi, reiseliv, sjømat, forskning og helse og dette vil være svært attraktivt for våre kunder, sier Severin Roald, administrerende direktør i GK Norge.

I starten av 2000-tallet ledet Hans Bondevik kommunikasjonsarbeidet i Hærens styrker. Siden har han vært kommunikasjonsdirektør i Troms Kraft, Nofima og Universitetet i Tromsø. Han har i tillegg også vært visepresident i Arctic Economic Council, vært regiondirektør i Innovasjon Norge, og jobbet i Brasil som norsk handelsråd i Sør-Amerika. 

Hansen Bondevik har også erfaring som kommentator i blant andre iTromsø, Folkebladet, Nordlys og Dagsavisen. Og har vært lokalpolitiker for Arbeiderpartiet. Han er utdannet språkviter, med tilleggsutdanning fra Harvard, Forsvarets Høyskole og Handelshøyskolen BI.

– For et nystartet firma som Hansen & Bondevik er det en stor styrke å bli knyttet til et spennende faglig miljø som GK. Jeg håper jeg skal kunne bidra med min brede erfaring fra både privat og offentlig sektor, nasjonale og internasjonale nettverk og inngående kjennskap til nordområdene, sier Stein-Gunnar Hansen Bondevik.