Eierselskapet Paritee ansetter Rune Wilhelmsen som ny finansdirektør. Wilhelmsen kommer fra en tilsvarende stilling i PR-byrået Hill+Knowlton (tidligere Gambit, red. anm.) der han har jobbet de siste 15 årene.
Dermed møter Wilhelmsen på sine tidligere Gambit-kolleger Lars Erik Grønntun og Jonatan Fægri. I 2021 startet Grønntun og Fægri opp Paritee som i dag eier Geelmuyden Kiese.

- Vi har ambisjoner om vekst i Paritee og jeg tror dette skal bli en veldig spennende epoke i mitt liv. Etter 15 år i Hill+Knowlton Strategies som global aktør skal det bli morsomt å være med på en ny reise i bransjen, sier Rune Wilhemsen.

Holdingselskapet Paritee kjøpte Geelmuyden Kiese med byråer i Norge, Sverige og Danmark og har ambisjon om å vokse i Norden og en rekke markeder

- Det blir veldig bra å få Rune Wilhemsen med på laget. Han har solid erfaring fra å lede og utvikle effektive økonomi- og driftsrutiner, så vel som strategisk erfaring i utvikling av selskaper som operer innen kommunikasjonsbransjen fra en rekke land, sier Jonas Palmqvist, administrerende direktør i Paritee og styreleder for GK Nordic.

Nylig gjennomførte Geelmuyden Kiese-gruppen et nytt oppkjøp av PR-byrået Wikberg&Frisk i Sverige.

- I vår vekststrategi er oppkjøp og fusjoner et viktig virkemiddel og det er et område jeg vet Rune Wilhemsen har mye erfaring innen, sier Karne Lykkebo, konserndirektør og sjef for GK Gruppen i Norden.

Før han kom til PR-bransjen hadde Wilhemsen jobbet som økonomisjef i Norges Skiforbund, finansdirektør i kleskjeden Voice Norge og som konsernregnskapssjef i det børsnoterte Itera og revisor i KPMG.

Vil du abonnere på nyhetsbrevet til Kampanje og få siste nytt om medier- og kommunikasjonsbransjen? Da kan du klikke her. 

Rune Wilhelmsen har de siste 15 årene jobbet i Hill+Knowlton. Nå melder han overgangen til konkurrenten Paritee som blant annet eier Geelmuyden Kiese.