TVNorge har nå annonsert at Christine Koht snart vil bli å se på kanalen. Innspillingen av "Koht og kida" er rett rundt hjørnet og denne gangen er det millenium-generasjonen som skal under lupen. 

- Jeg gleder meg så utrolig mye til å lage en serie om ungdom! Det å være ungdom på 80-tallet, sånn som jeg var, var noe helt annet enn å være ung i dag. Og det er utganspunktet for denne serien. Hvis man var kul den gangen, røyket man og hadde dårlige karakterer. Sånn er det ikke i dag. Dagens millenniumsgenerasjon drikker mindre og er så flinke. Samtidig sier mange av dem at de er slitne. Hvorfor er det sånn? Det skal jeg prøve å finne svar på, sier Christine Koht.

Koht er kjent for å få sine intervjuobjekter til å åpne seg foran kamera, noe hun også skal jobbe med denne gangen.

 - Det er ingen jeg syns det er så gøy å være sammen med som ungdom. Og når jeg er sammen med dem sier de ofte til meg at de ikke føler noen aldersforskjell, for jeg er veldig, veldig barnslig. Dette blir utrolig gøy! Og TVNorge har jo også så kule seere, derfor er jeg skikkelig stolt av å få gjøre dette på kanalen, sier Christine Koht.

Innspillingen av "Koht og kidsa" starter for fullt i høst. Christine Koht leter nå etter ungdom mellom 15 og 17 år som vil være med i programmet. Hun er på jakt etter alle mulige typer som vil snakke åpent om hvordan det er å være ung i 2015, og understreker at mye av poenget med serien er å vise Norge hvor fantastisk dagens ungdom er. Interesserte kan søke gjennom et eget skjema på kanalens hjemmeside.