- Det er forbausende likt et vanlig talkshow, sier Atle Antonsen til VG. Avisen melder at første episode i nyvinningen har premiere på VGTV klokken 12 i dag. Atle Antonsen er programmets første gjest, og sier til VG at han er spent på seertallene.

- Det er statistikk på videoen? Ja, da kommer jeg nok til å følge med. Men jeg vet ikke hva man kan forvente av trafikk på noe sånt som dette, jeg følger ikke nøye nok med på utviklingen på nett. Så ja, klikkhore, det blir jeg sikkert da, sa Antonsen til VG.

Det er Einar Tørnquist, kjent som kapellmester i Bård Tofte Johansen og Harald Eias «Storbynatt» som er programleder for VGTVs nysatsing. I forkant av premieren avslører han at programmet satser på en kul og avslappet atmosfære.

- Vi kan ikke prøve å være «Skavlan», sier Tørnkvist. Det er Monster som produserer programmet, og Monster-sjef Trond Kvernstrøm forteller at han er spent.

- Det er selvfølgelig mindre budsjetter og en annen måte å lage program på, men det har vi veldig lyst til å lære oss, sier han til VG.

«Tørnquist Show» skal gå i første omgang gå hver torsdag frem til jul.