Sammen med Brystkreftforeningen og Kreftforeningen lanserer TikTok et samlingssted på plattformen hvor TikTok-brukere får tilgang til informasjon om viktigheten av tidlig oppdagelse, regelmessige mammografiundersøkelser, og hvordan man kan støtte en venn, kjæreste eller mor som er rammes av brystkreft. 
 
Rundt 1 av 10 kvinner rammes av brystkreft en gang i løpet av livet, noe som gjør det til den mest utbredte kreftformen blant kvinner. 
 
 
- Kunnskap om brystkreft redder liv. Derfor betyr det utrolig mye at TikTok vil være med på å øke kunnskapen om sykdommen. Blant de som får brystkreft er mindre enn 5% under 40 år. Likevel er det viktig for oss å nå ut med informasjon til en yngre målgruppe også, sier Kathrine Barli, kommunikasjonsansvarlig for Rosa sløyfe-aksjonen i en pressemelding. 
 
Kampanjen er rettet mot TikToks 1,6 millioner norske brukere, med et mål om å spre viktig informasjon og styrke unges kunnskap om brystkreft.
 
Kampanjesiden vil være tilgjengelig fra 15.oktober og ut måneden. 
 
 
Når man søker på #BreastCancerAwareness, #Rosasløyfe eller #Brystkreft ledes TikTok-brukere til en side hvor informasjonsvideoer fra blant annet  Brystkreftforeningen, Kreftforeningen, helsesykepleier Maria Teigland og lege Wasim Zahid er samlet. 
 
- Norske brukere er ivrige etter å lære og engasjere seg i meningsfylt innhold, og det føltes helt naturlig å bringe dette initiativet til TikTok. Med så mange fremskritt innen brystkreftbehandling takket være pågående forskning, ønsker vi å formidle et håp, basert på kunnskap og forståelse, sier nordisk TikTok-sjef, Liv Sandberg, i pressemeldingen.