Det var i 2013 at Joachim Levin etablerte design- og merkevarebyrået Superblaise sammen med Anniken Fjelberg.  Elleve år slutter han i byrået og går videre til stillingen som Chief Growth Officer i byrågruppen North Alliance (NoA) og designbyrået Unfold. Selv om Levin ikke lenger vil jobbe daglig i Superblaise, vil han beholde en styreplass i en overgangsperiode. 

- Etter elleve år i Superblaise er jeg svært fornøyd med at den lange historien, kulturen og kundeforholdene vi har skapt i Superblaise føres videre, sier Levin.

Les også: Seriegründer Anniken Fjeldberg slår seg sammen med Sprint Consulting

Den nye sjefen i Superblaise blir Victoria Salbu. Hun har lang erfaring fra byrået etter ti år i stillingen som senior account manager i Superblaise. Hun tar på seg å lede byrået videre sammen med senior designer Kristofer Haugvik og senior merkevarestrateg og kreatør Lovise Rem Follesø. 

Levin har stor tillitt til at han overlater Superblaise i hendene til et dyktig team.

- Victoria Salbu kjenner Superblaise inn og ut, og er alltid tett på kundene. Sammen med Kristofer og Lovise kommer byrået til å fortsette å levere kompromissløst design, sterke merkevareopplevelser og gode strategiprosesser for kundene sine, sier han i en pressemelding.

Han sier Superblaise de siste årene har bygget opp en spennende og sterk kundemasse med stort potensial. Selskapet har de siste årene hatt en omsetning på drøye 13 millioner kroner.

- Fordi markedet er så presset økonomisk, ser vi også at kundene har andre behov, og det skal Superblaise levere på fremover, legger Levin til.

I kjølvannet av utfordringene fra pandemien og økonomiske endringer med høyere rente, ser de tre nye partnerne frem til å ta fatt på utfordringene som møter dem i et stadig skiftende landskap.

- Mens mange av de velprøvde prinsippene vil fortsette å danne grunnlaget for byrået, vil det nå legges økt vekt på kommunikasjonsstrategi og posisjonering og merkevarebygging. Vi glemmer aldri, spesielt ikke etter pandemi og høyere rente, at vi har verdens beste jobb, og det tar vi ikke for gitt. Vi gleder oss til å fortsette å bygge byrået og forme strategien med blikket rettet fremover, og med alle dører åpne for muligheter, sier den nye byrålederen Victoria Salbu.

Les også:  Blir nytt medlem i Superblaise-familien: - I 2022 relanserer vi byrået