Sopra Steria innleder høsten med å hente inn 19 nye designere, som alle skal bidra inn i nye satsninger og avdelinger som Design Research, Merkevare og Innholdsdesign.  Noen av høstens nykommere er Oda Zachrisen, tidligere forskningssjef i No Isolation og  Signe Mikkelsen som kommer med en PhD i sosialantropologi. De to skal begge styrke leveransene innenfor Design Research.

Marianne Eidsgaard går inn i ledergruppen, med et ansvar innen forretningsutvikling av nye tjenester og leveranseformer, mens Caroline Heibo fra EGGS Design og SDG og Lars Åslund fra EY Doberman, som skal etablere Storytelling og filmproduksjon innenfor avdelingen Merkevare.

- Vi har sagt at vi skal bli det mest meningsfylte stedet for kreative. Det skal vi klare å levere på takket være kundeporteføljen til Sopra Steria, nye prosjekter og nye måter å jobbe på, sier den nye lederen for designområdet Creative, Anders Kunz.

Kunz tok over ledelsen av området Creative, som er Sopra Sterias design og innovasjonsmiljø, i år.

Les også: Konsulentgigant styrker seg på design - henter fra SDG, NoA, Knowit og Halogen

- Fantastiske tilskudd
Også på avdelingskontorene i Bergen, Drammen og Oslo rustes det opp.  I Bergens-studioet starter Birgit Tarlebø, tidligere UX-sjef fra Everviz samt Cathrine Heienberg. På Drammens- og Oslo-studioet er det hentet inn nyutdannede og unge designere innenfor alle fagområder i Trine Lindahl, Jenny Mylius, Julie Helmersen, Sandra Murzynowska, Solveig Kulseth, Ingunn Skirstad, Maria Johansen, Marie Hoff-Nilsen, Haavard Holme, Katrin Hansen, Kaja Utne og Terese Bjørseth.  Kunz mener de nye ansatte «alle er fantastiske tilskudd.»

- Vi skal levere prosjekter og løsninger som sikrer en likeverdig og inkluderende digitalisering av Norge og da må vi ha de mest motiverte, engasjerte og samvittighetsfulle designerne. Det er mange som har lyst til å være med å endre landet vårt, og tilbakemeldingene vi får er at Sopra Steria har både det riktige verdisettet og fagkompetansen til å bidra sterkt på denne reisen, sier Kunz.