Ahead Group Norge sitt datadrevne markedsføringsbyrå Oculos etablerer seg i Sverige. Satsningen skal ledes av Annika Grumert Klang. Hun kommer fra stillingen som sjef for markedsføringsteknologi i Merkle, som er en del av det konkurrerende nettverket Dentsu.  Der har hun ifølge en melding fra Oculos hatt ledende roller hos Merkle, Isobar og Avaus.

- For meg som tidligere har jobbet hos store virksomheter, blir det en spennende utfordring å få være med og bygge opp et skikkelig bra byrå fra grunnen av. Jeg har mange tanker og ideer som jeg nå kan realisere takket være støtten fra Ahead Group og Oculos i Norge. Det første jeg skal gjøre, er å få tak i engasjerte, hyggelige og smarte kollegaer som vil være med på en utfordrende, men morsom reise, sier Annika Grumert Klang, den nye sjefen i Oculos Sverige.

Oculos jobber med kundedialoger, kundeklubber, bonusprogram og automatiserte markedsføringsløsninger. Den norske Oculos-sjefen, Toralf Waaktaar-Slokvik, mener tiden er moden for en spisset satsing også i Sverige.

- Oculos etablerte seg i Norge for over 20 år siden. At vi nå kommer i gang i Sverige, er noe vi har sett fram til. Vi er stolt over det vi har skapt i Norge, og suksessen der er bygd på vår solide kompetanse innenfor marketing technology, CRM og data. Vi jobber med både små og store kunder, og felles for alle er at de virkelig har skjønt hvilke resultater som kan oppnås med personalisert kommunikasjon. Jeg er helt sikker på at Oculos kan ta en bra posisjon i Sverige siden det åpenbart er rom for mer spissede byråer som tar utgangspunkt i personalisering for å drive kundelojalitet, understreker Toralf Waaktaar-Slokvik, administrerende direktør i hos Oculos Norge.

Han ser klare «fordeler med å utnytte ressursene i Ahead Group.»

- Vi har store ambisjoner om å lykkes i Sverige, og jeg er stolt over at Annika er med på denne reisen. Hun skal få all vår støtte fremover, sier han.

Den svenske Ahead-sjefen Marcus Wikner er glad for at Ahead og Oculos nå kan betjene det svenske markedet.

- Vi har lenge merket at det er stor etterspørsel etter denne ekspertisen hos våre nåværende kunder i Ahead Group, sier Wikner.