I løpet av det siste året har NoA Consulting vokst fra seks til 14 ansatte. Blant disse har Hanne Norstrøm-Ness og Christian Søgaard kommet inn dørene i Wergelandsveien i Oslo. Norstrøm-Ness kom fra Vipps som strategisk rådgiver, mens Søgaard kom fra Designit som administrerende direktør. Nå er er målet å fortsette den økonomiske veksten til byrået i 2022.

- Mange jobber med rådgivning innen vekst og innovasjon, men vi opplever at vår kombinasjon av management consulting, kreativitet, entreprenørskap og gjennomføringskraft, gir oss en edge i markedet, sier Søgaard og legger til at de har ansatt både erfarne strateger og yngre talenter.

- Noen har klassisk konsulentbakgrunn, mens andre kommer fra startups eller større etablerte selskap på kundesiden, sier han.

Ifølge byrået økte de omsetningen fra 2020 til 2021 fra åtte millioner til 19 millioner. Målet for 2022 er å se 30-tallet. I 2020 var både resultatet før skatt og driftsresultatet på 269.000 kroner. 

Les også: Designit-sjef går til NoA: - Skal bygge et nytt type konsulentmiljø

- Jeg er utrolig gira
Også Mats Formo har funnet veien til NoA Consulting. Han kom fra Telenor hvor han har hatt ulike roller innen strategi, innovasjon og IoT. Senest kommer han fra rollen som Director Business Development i Startup Norway. Nå er han leder for forretningsstrategi i konsulentbyrået til NoA og er allerede i gang med prosjekter for Allente og Obos.

- Jeg ble utrolig gira på mulighetene til å være med på å bygge et nytt konsulentmiljø innen kreativ forretningsutvikling, som en del av NoA-familien, sier Formo.

- Jeg opplever at mange virksomheter, både etablerte og scaleups, ønsker en ny type partner som kombinerer strategiutvikling med kommersiell tyngde, bærekraftskompetanse og merkevareforståelse — og som kan være med hele veien fra innsikt til realisering og selskapsbygging. Det er vi i ferd med å skape i NoA Consulting, fortsetter han.

Henter fra Deloitte og Knowit
Andre ansettelser er Mathilde Faldbakken fra Røde Kors, Tarjei Bakken fra Knowit Insight og Ole Morten Holseter fra Deloitte. Alle tre skal bidra til å forsterke tjenesteområdene «lønnsom posisjonering» og «nye inntektsstrømmer».

Ved juletider startet også Hanne Rogstad Østenfor som rådgiver for å forsterke satsingen på lønnsom posisjonering og kundedrevet vekst. Hun har tidligere jobbet som kundedirektør i Bold Oslo.