Hans-Petter Nygård-Hansen går inn som assosiert partner i Rocket, et nyoppstartet digitalt markedsføringsbyrå i Nova Consulting Group.

- Vi er på jakt etter en leder for sosiale medier, og jeg spurte Hans-Petter om råd i den forbindelse. Samtalen utviklet seg til å handle om hvordan vi kunne jobbe sammen i stedet. Flere av klientene vi jobber med og det jeg får av signaler fra markedet generelt, går ut på at det er en dissonans mellom langsiktige mål og kortsiktige krav, sier Magnus Strømnes Bøe, gründer og daglig leder i Rocket.

- Her har Hans-Petter den veldig gode kombinasjonen av styreromsforståelse, innsikt i teknologi og et godt grep om hvordan det faktisk fungerer når plan skal bli til resultat, fortsetter han.

Hans-Petter Nygård-Hansen har bakgrunn fra selskaper som Cisco og Geelmuyden Kiese, og har siden 2014 jobbet som rådgiver, foredragsholder og konferansier i sitt eget selskap, KommFrem.

- Jeg gleder meg veldig mye til å bidra som en sparringspartner og rådgiver, både strategisk og taktisk. Og går det her som planlagt, kan jeg se frem til mitt første julebord på ni år, sier Nygård-Hansen.

- Selv om jeg trives veldig godt i mitt eget selskap og med mine egne arbeidsoppgaver, har ønsket om å være en del av et miljø vokst seg frem. Da Magnus spurte meg om jeg kjente til noen som kunne passe til en ny rolle hos dem, var det naturlig å høre om vi kunne finne på noe sammen. Ikke bare har jeg stor respekt og beundring for den kunnskapen Magnus besitter og hvor god han er til å formidle den, men han er i tillegg en utrolig fin og hyggelig person. Og så har han på kort tid etablert Rocket til å bli sterk utfordrer i bransjen, basert på senior digital ekspertise, kombinert med strategisk forretningsforståelse.

Rocket teller i dag fem konsulenter. Selskapet ble etablert i september 2021 og hadde en byråinntekt på 1,3 millioner kroner i siste tertial.