Vegard Moberg blir ny leder for søkemotoroptimalisering (SEO) i det nyoppstartede digitale markedsføringsbyrået Rocket. Han går også inn som partner i selskapet. Moberg kommer fra en tilsvarende stilling i Amidays.

Rocket er en del av Nova Consulting Group og består blant annet av tidligere Red-topp Magnus Strømnes Bøe, som er daglig leder, Erik Holland Haukebø, tidligere CRO i TV 2, og Vegard Rohde Garder, tidligere CTO i digitalbyrået Synlighet.

I løpet av de fire første månedene har Rocket hatt en omsetning på 1,3 millioner kroner.

- Vi har hatt en veldig fin start, med en solid pågang. Når vi utelukkende har med oss erfarne folk på laget og 
«bor» i et seniormiljø som Nova er, så har vi et stort nettverk av potensielle kunder å spille på, sier daglig leder Magnus Strømnes Bøe i en pressemelding.

Målet hans er å passere ti ansatte i løpet av 2022.

- Jeg valgte å ta utfordringen fra Magnus fordi jeg ser at verdisettet, gründerreisen og at Nova-miljøet er kjempespennende og riktig for meg. Det å få være med fra tidlig fase, ha medbestemmelsesrett og ikke minst eierskap er viktig. Satsingen på SEO er velfundert og etterspurt fra de andre selskapene i gruppen, potensialet er stort, sier Vegard Moberg.