Tya Amelia kommer fra stillingen som Design Lead i Bakken & Bæck hvor hun startet merkevaredesignavdelingen, og hun har de siste årene jobbet på store identitet[1]og merkevareprosjekter. På kundelisten har det vært merkevarer som Ruter, Innovasjon Norge, NRK, DOGA, Telenor og Visit Norway.

- Tya har en solid og spennende bakgrunn, er nyskjerrig av natur og ikke minst en dyktig designer. Med Tya på laget får vi en svært erfaren designer som vil være en viktig ressurs når vi vokser og for Bold sin retning videre, sier en stolt byråleder. Hennes faglige tyngde og vinnende vesen er noe som både våre kunder, og vi i Bold kommer til å nyte godt av, sier Tine Moe Løvberg, byråleder i Bold.

Tya Amelia er opprinnelig fra Jakarta hvor hun har jobbet som grafisk designer og Art Director, i tillegg til sin erfaring fra India og Singapore har hun også vært flere år i Bleed.

- Bold en spennende ny utfordring, og det er viktig for meg å stadig lære noe nytt. Bolds lidenskap og visjon for merkevarebygging inspirerer meg. Jeg ser virkelig frem til å dele min erfaringen og lære enda mer av Bold, sier Tya Amelia selv.

- Vi har høye ambisjoner for Bold, og å ansette Tya er et bevis på dette. Tya er inkluderende og selvsikker i sitt arbeide, og har designkompetanse i verdensklasse. Dette vil styrke vår interne kultur, de kreative prosessene og våre leveranser ytterligere, sier kreativ leder Roar Sager.

Bold Scandinavia er at design- og merkevarebyrå med nasjonale og internasjonale oppdragsgivere innen eiendom, media, transport og helse med blant annet OBOS, Diplom-Is og TV 2 som noen av sine største.

Les også: Vraker snart 30 år gammel logo – slik skal «nye» TV 2 se ut

Med kontor i Oslo, Stockholm og København har Bold Scandinavia vokst til å bli over 80 ansatte og samarbeider tett med søsterselskaper i The North Alliance (NoA).