Når Noa Ignite-ansatte vender tilbake til kontorene Wergelandsveien fra hjemmekontor og sommerferie, møter de over 30 nyansatte konsulenter. De skal styrke byrået i North Alliance-gruppen iinnenfor bærekraft, B2B og e-handel.

- Vi har lagt bak oss et svært godt første halvår og i takt med økt behov har vi år hentet inn en gjeng med superflinke folk som skal bidra til våre satsningsområder bærekraft/sirkularitet, E-handel og B2B sier, NoA Ignites teknologidirektør Trond Vidar Storhaug Kjellén.

Én av de som nå er ny i Noa Ignite er Ragnhild Mellbye. Hun kommer Schibsted, hvor hun har vært Senior Designer og Sustainability Changemaker. I Noa Ignite får hun tittelen Principal Designer, hvor hun skal jobbe med sirkularitet og bærekraft.

- I NoA Ignite tar vi aktivt del i det grønne skiftet gjennom blant annet å bistå kundene våre med å utvikle nye forretningsmodeller og løsninger som bidrar til lavere ressursbruk og underbygger en sirkulær økonomi, sier Marte Holmøy, direktør for Experience Design i NoA Ignite.

For å styrke seg innenfor B2B-markedet, har byrået ansatt Hamed Motallebi og senior designer og frontender Leon Ho som har med seg internasjonal erfaring fra arbeid med B2B FinTech-produkter. 

- Hittil har B2C ledet utviklingen i markedet, men vi ser at B2B som segment kommer til å investere betydelig i digitale brukeropplevelser. Digitaliseringen har rett og slett nådd en mer etablert forretningsverden og investeringene blir signifikante for å både modernisere og tenke nytt i kampen om de beste løsningene, sier Kjellén.

Han ønsker også rådgiver og dataforsker Robert Davis velkommen til byrået. Han har med seg en Master of Management i kunstig intelligens. 

- Digital business er ete område hvor ny teknologi og tverrfaglighet er i stor utvikling, fra low-code til best-of-breed og ferdige økosystemer, sier Kjellén.

Noa Ignite består av byrået som tidligere var kjent som Making Waves i Oslo, Stockholm og Krakow, søsterbyrået Hello Great Works i København og e-commerceselskapet Oakwood i Stockholm.

Les også: Kvitter seg med Making Waves-navnet: - Klart vi har brukt tid til å venne oss til tanken