Are Traasdahl er en av hovedpersonene bak annonseselskapet Tapad, som ble kjøpt opp av Telenor i februar for svimlende 3,1 milliarder kroner. Tapads annonseplattform baserer seg på en teknologi som skal identifisere mennesker på kryss og tvers av alle dingsene de bruker, og på den måten sende dem hypermålrettet reklame, uavhengig av om de sitter med mobilen eller laptopen.

Les mer: Telenor tar snarvei i konkurransen med Facebook og Google

Onsdag gjestet Traasdahl digitalkonferansen Gulltaggen for å fortelle om sin gründerreise, og Kampanje møtte gründeren I Oslo Spektrum for å høre mer om Tapads norske planer og hvilken rolle Tapad vil spille i det raskt voksende programmatiske reklamemarkedet.

Se intervjuet i videospilleren øverst i saken.

Les også: - Jeg håper vi har funnet igjen mojo'en

Les også: Knuste norske reklamebyråer i Gulltaggen