- Vi har lenge hatt ambisjoner om å bli en del av det kreative miljøet i Try Reklame, sier Jantra Hollum og Ingrid Mullis, i en pressemelding.

Duoen har tatt heisen opp en etasje fra Try Råd til Try Reklame, og utgjør det nyeste kreative teamet i reklamebyrået. Hollum tiltrer rollen som tekstforfatter og Mullis som Art Director. Begge har vært i Try Råd de siste to årene.

- Du skal beherske ganske mye som kreatør i dag. Alt fra forretningsforståelse og strategi til kreativitet, gjennomføring og produksjon i en haug med ulike plattformer må være på plass. Jantra og Ingrid har hele pakka, i tillegg til at de er utrolig hyggelige folk, sier kreativ leder Lars Joachim Grimstad.

Både han og kreativ leder Egil Pay, er glade for å styrke laget med nye krefter.

- At de har arbeidserfaring med både levende (Jantra har bakgrunn som journalist) og døde mennesker (Ingrid har jobbet som obduksjonstekniker) - gjør de bare enda mer rustet for en allsidig reklamehverdag, sier Pay.

Det nye reklame-teamet takker for tilliten og «opprykket».

- Vi er takknemlige for de to årene i Try Råd. Det ga oss definitivt en lærerik start på karrieren. Å brekke ned komplekse samfunnsutfordringer til kreativ kommunikasjon, har gjort oss mer allsidige og tålmodige, sier Hollum og Mullis.

I mars stakk duoen av med Cannes-billetter etter at de vant den norske Young Lions-konkurransen i film-kategorien. Beskjeden fikk de under Gullblyanten i begynnelsen av mars. Men selv om Hollum og Mullis allerede har fått vist frem kreativ styrke, er det likevel ikke helt uten nerver at de tar fatt på den nye reklamehverdagen i Try-huset.

- Det er et ekstremt høyt nivå her, så vi kjenner på en viss ærefrykt, samtidig som vi gleder vi oss til å pushe oss lenger.