Byrået 11:11 så dagens lys i sommer og har Ahead Group på eiersiden. De siste månedene har de blant annet kunngjort Morgenlevering som en av sine første kunder og nå er det klart at også legemiddelselskapet Orifarm føyer seg inn på kundelisten.

Orifarm eier blant annet kosttilskuddsserien Nycoplus.

- Vi trenger partnere som forstår forretning, og som er gode på å forene det med kreativitet av høyeste kvalitet, sier leder for markedsføring og merkevarebygging i Orifarm, Camilla Borander.

- Vi liker at 11:11 er innsiktsdrevne og involverende i sin prosess. Vårt marked har intens konkurranse og høy kompleksitet. Da er det at man jobber sammen en absolutt forutsetning for å lykkes, fortsetter hun.

11:11 vinner avtalen etter det byrået selv omtaler som en grundig pitch-prosess.

- Vi mener byråmodellen må utvikles og at samarbeidet mellom byrå og merkevare må bli vesentlig tettere. Nå får vi lov til å jobbe tett med flinke og ambisiøse folk i Orifarm. Det gleder vi oss veldig til, sier byråleder Espen Haugen.

Filosofien til byrået er å finne bedre måter å jobbe sammen med kundene sine på.

- Orifarm og vi vet at gode ideer er god business. Men gode ideer skapes ikke i et vakuum - de utvikles sammen. Vi jobber nok litt tettere med kundene våre enn mange er vant til. Målet er å samarbeide så tett at dere aldri trenger å briefe oss igjen, sier Jon Nævestad, kommersiell direktør i 11:11.

Les mer: Det nye byrået 11:11 har fått Morgenlevering: - En magisk start