Det nye mediebyrået Try Schjærven Media har sikret seg Eurosko-Gruppen og kjedene Eurosko, DNA, Shoeday og Shoe Gallery som kunde.

- Vi har i løpet av sommeren og tidlig høst hatt en prosess for å finne en engasjert og kompetent partner som kan ta ansvaret for helheten i alle våre aktiviteter fordi vi har stor tro på at det å samle rådgivningen ett sted både gir mer effekt, raskere prosesser og større kostnadseffektivitet, sier Hanne Løken Olsen, markedsdirektør i Eurosko-Gruppen.

- Try Schjærven Media sto i denne evaluering frem som det beste alternativet både faglig og i forhold til personkjemi. De viste gjennom hele prosessen god faglig bredde og ikke minst et flott engasjement for oss og våre problemstillinger.

I fjor høst ble det kjent at kommunikasjonskonsernet Try gikk i kompaniskap med det helnorske Schjærven-konsernet og deres mediebryå Re:Media. Resultatet ble en helt ny aktør som fikk navnet Try Schjærven Media (TSM) som ledes av byråveteran Pelle Stensson. Målet er «å være det ledende mediebyråalternativet for norske og nordiske kunder».

Løken Olsen ser frem til å starte et samarbeid med den nye aktøren.

- Både Try og Schjærven er etablerte og anerkjente miljøer, og Try Schjærven Media er bygget opp av erfarne personer vi kjenner til fra før, så dette er kun positivt for oss. Jeg tror også vi er tjent med å jobbe med et utfordrer-miljø som virkelig vil hjelpe oss å lykkes og samtidig har et stort engasjement for oss som kunde.

Les mer: Tidligere Dentsu-topp skal ta nytt mediebyrå inn i milliardklubben: - Drømmekandidaten

Byrålederen er på sin side glad for å signere Eurosko-Gruppen som ny kunde.

- Selvfølgelig er det spennende og morsomt med nye kunder og vi gleder oss masse til å komme i gang med samarbeidet. Eurosko-Gruppen er en kjedegruppering med lang erfaring, mye kunnskap og store muligheter. Vi som rådgivningsmiljø skal gjøre det vi kan for å hjelpe dem å lykkes, sier Pelle Stensson.