I august kunne de tre tidligere Los & Co-toppene Espen Haugen, Jon Axel Nævestad og Marius Aasen endelig lette på sløret på sitt nye byrå, som har fått navnet 11:11. De har fått med seg Aller-eide Ahead Group i sitt forsøk på å utfordre etablerte bransjenormer.

- Effekten av reklame har aldri vært lavere. Skal vi øke denne, må vi tenke helt nytt rundt forretningsmodellen vår. Det vil gagne både kunden og oss, sa Haugen i forbindelse med lanseringen.

Les mer: Her er Los & Co-utbryternes nye byråsatsing: - Dagens modell er gått ut på dato

Nå kan det nye byrået presentere sin første kunde, og den kommer på døra i form av Morgenlevering.

- Vi trenger partnere som forstår forretning, og som er eksperter på å omsette denne forståelsen til kreative muligheter. Vi liker at 11:11 har fokus på det som skaper størst verdi for oss – innsikt, strategi og idé, sier kommersiell leder i Morgenlevering, Johannes Strøm. 

Daglig leder Espen Haugen i 11:11 forteller at de er smigret og stolte over tilliten fra Morgenlevering.

- Vi mener byråmodellen må utvikles for å passe bedre til et nytt kommunikasjonslandskap, og forsøker derfor å være så usentimentale og fleksible som mulig i utviklingen av verdiforslaget vårt. Nå får vi lov til å videreutvikle dette sammen med en superspennende merkevare og flinke folk – det er vi veldig glade for.

Morgenlevering har Schibsted og Amedia på eiersiden og har tidligere jobbet med byråer som Grid Branding.

- Morgenlevering skaper en magisk start på dagen. Det er en måte å vise omtanke på - en gest for å glede andre. Vår oppgave er å inspirere flere til å spre slike øyeblikk av glede, oftere. Det er et veldig godt utgangspunkt for å lage kommunikasjon som er relevant for både Morgenlevering og alle folk der ute som ikke hopper over frokosten, sier kreativ leder Marius Aasen.

Avtalen mellom Morgenlevering og 11:11 skal innebære et en vesentlig del av byråets avlønning er resultatbasert.

- Hvis vi skal bli tatt på alvor når vi sier at vi leverer ideer som gir forretningsresultater, må det gjenspeiles i avtalene våre, sier kommersiell direktør i 11:11, Jon Axel Nævestad.

- Vi må ha en samarbeidsform og insentiver som sikrer at vi drar i samme retning med sammenfallende mål. Vi gjør det bra når kundene våre gjør det bra. Det gjenspeiles i avtalen vår med Morgenlevering også.