Ved nyttår lanserte Naardic sin første reklamekampanje, signert reklamebyrået Torny&Ingrid og produsert av Magga&Anders.

- Gjennom det strategiske arbeidet ble det tydelig at vi ikke skulle posisjonere Naardic som et treningsalternativ på nett, men heller som et alternativ til fysiske treningssentre, sier kreatør og rådgiver i Torny&Ingrid, Torny Hesle, i en pressemelding.

- Med Naardic slipper du reisevei og fulle gruppetimer, og du får feedback fra trenerne underveis. Kampanjen skulle derfor løfte frem fordelene med Naardic til dem som syns det er vanskelig å komme i gang, legger Hesle til.

Naardic fungerer via videotrening og har blant annet fått med treningsprofiler som Francesca Golfetto og Silje Thorstensen på laget. Videoene forsøker å gjøre online treningsopplevelser tilnærmet lik gruppetimene på treningssentre.

- Det er ingen tvil om at tidsklemma, reisevei, dørstokkmil og motivasjon kan komme i veien for å få trent, særlig når man blir foreldre. I pitch-prosessen presenterte Torny&Ingrid ideen om at du ikke trenger å gå glipp av barnas nattakos når du trener på Naardic, og vi visste med en gang at den filmen måtte vi bare lage, sier Ingrid Erlandsen, Chief Operating Officer hos Naardic.

Filmkampanjen ble sluppet ved nyttår, og i januar har innmeldingstallene vært rekordhøye. Ålreite Folk og Initiative har stått for mediehåndtering.

- Vi er veldig fornøyde med resultatene av kampanjen og med det første samarbeidet med vårt nye reklamebyrå. Nå gleder vi oss til å fortsette kommunikasjonsarbeidet og få flere til å oppdage fordelene med Naardic, sier Erlandsen.

Se filmen som sørget for rekord her: