Før sommeren ble det kjent at Haakon Dahl og Bjørn Polmar går over i nye roller i konsernet etter å ha ledet Kitchen i 21 år. Nå har en ny lederkabal begynt å ta form i Publicis Kitchen. Etter åtte år i selskapet rykker Karoline Nybakk opp fra stilingen som driftsleder til viseadministrerende direktør.

Administrerende direktør i Publicis, Peder Mittet er svært fornøyd med at de har funnet rett kandidat internt. 

- Karoline har stadig tatt på seg mer ansvar, vist evne til å håndtere komplekse utfordringer og vært ansvarlig for noen av byråets største kunder. Nå sist med Elkjøp. Jeg er sikker på at hun kommer til å lykkes i ny rolle, og er stolt over at vi finner en så kvalifisert kandidat i egne rekker, sier han. 

Nybakk begynte i Publicis i 2015 og gjennom årene har hun gått opp i gradene.  Hun har blant annet vært digitalrådgiver for flere av Publicis Kitchens kunder og var sentral i byggingen av Publicis sitt innholdsmiljø. Det siste året har hun vært driftsleder for Elkjøp på tvers av de nordiske markedene.

Hun forteller at hun har fått en «spennende utfordring og tillit til å forme rollen som viseadministrerende direktør» .

- Etter åtte år i selskapet har jeg fått jobbe med utrolig dyktige kolleger og ledere. Nå føler jeg meg klar til å ta steget opp og sammen med ny leder starte et nytt kapittel i Publicis Kitchen sin historie. Vi skal være Publicis' kreative spydspiss, samtidig som vi bringer husets tverrfaglige kompetanse til kundene våre, sier Nybakk.

Administrerende direktør i Publicis forteller at «prosessen med å finne ny leder for Publicis Kitchen har gått sin gang i parallell med prosessen knyttet til Nybakks forfremmelse».

- Vi har hatt overveldende interesse, og gleder oss til å snart kunne fortelle hvem som sammen med Karoline skal lede Publicis Kitchen videre. Vi rigger oss for fremtiden med dyktige folk i alle posisjoner, og Karoline er definitivt en av dem, avslutter Mittet.