Mediebyrået Clay, som er en del av Ahead Group, styrker laget og henter inn Russell Davies.  Davies blir leder for salg og forretningsutvikling i Clay og kommer rett fra Meta. 

 - Russell tilfører både en herlig energi og en verdifull strategisk kompetanse. Med ham på laget er Clay virkelig godt rustet til å videreutvikle posisjonen vår i markedet, sier byråleder Hanne E. SerckHanssen, i en pressemelding.

I Clay får Davies jobben med å sette fart på veksten til et av de nyeste tilskuddene i Ahaed-konsernet.

- Han har en unik erfaring med å bygge partnerskap og skape suksess og vekst for noen av verdens største merkevarer, sier Serck-Hanssen.

 I Meta var Davies byråansvarlig med ansvar for hele Facebook- og Instagrams byråvirksomhet i Norge. Før dette har han mange års erfaring fra å jobbe som kundedirektør og i ledende salgsstillinger i byråer i Sydney og London.

- Clay er et selskap med skyhøye ambisjoner, og et enormt potensial. Målet er å bli den foretrukne partner i Norge, og det er en innstilling jeg motiveres av, sier Davies.

Han legger til at valget av Clay som ny arbeidsgiver var enkelt.

- Mine ambisjoner er å utnytte potensialet i Clay og bygge videre på det, nå når vi skal vokse. Jeg ser frem til en veldig spennende tid.

Mediebyrået ble etablert for litt over et år siden, som et selskap i Ahead-familien.

- Clay har raskt blitt en ledende mediepartner i det norske økosystemet og har allerede utviklet en imponerende kundeportefølje gjennom en intelligent tilnærming til bruk av data og teknologi for å drive reell effekt og suksess. 

- Russell får en nøkkelrolle i den neste fasen vi nå er i gang med. Han har jobbet med performance, media og helhetlige løsninger hele sin karriere, og har en imponerende forståelse av hvordan alt passer inn i et større landskap, avslutter byrålederen.