Sindre Beyer rykker opp i Try-konsernet og får stillingen som nestsjef. Dermed slutter han samtidig som byråleder i Try Råd. Det var Dagens Næringsliv som først omtalte saken.

- Vi vet hva vi gjør, og dette er en kjempegod løsning for byrået. Sindre er smart og god på teknologi, sier konsernsjef Kjetil Try til avisen.

Han avviser samtidig at han har planer om å gi seg.

- Jeg er fortsatt 15 år yngre enn Joe Biden, sier Try.

Beyer erstatter Morten Polmar, som nærmer seg pensjonsalder og trapper ned. Fremover skal han fungere som rådgiver for konsernledelsen i halv stilling.

- Skal styrke helheten
Sindre Beyer har tidligere jobbet som rådgiver for Jens Stoltenberg og kommunikasjonssjef for Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Han begynte i Try i 2014 og har ledet konsernets PR-satsing de siste fem årene.

- Try har de siste årene endret seg fra å være et reklamebyrå til å bli et bredt kommunikasjons- og teknologihus som kan ta de fleste oppgaver innen kommunikasjon og teknologifaget. Grunnleggende sett har vi blitt et selskap som er mange kunders viktigste vekstpartner, sier Beyer i en pressemelding.

- Løsningene kan være alt fra å bygge en ny nettbutikk til å bygge merkevare gjennom kreativ reklame. Det at vi har flere bein å stå på, er ikke bare en fordel for oss; det er en stor fordel for våre kunder. De beste resultatene kommer når man ser reklame, kommunikasjon og teknologi i sammenheng, i stedet for at de opererer isolert. Det er nettopp denne helheten jeg vil styrke og gjøre oss enda mer kjent for i markedet.

Ny leder i Try Råd
Konsernledelsen i Try består nå av konsernsjef Kjetil Try, Sindre Beyer, finansdirektør Ingrid Holstad, samt Morten Polmar i tillegg til lederne av Try-selskapene.

Stine Grøndahl Sesseng er ansatt som ny leder for Try Råd. Hun kommer fra en stilling som leder for rådgivning i Try.

- Stine har vært med å forme Try Råd til det det er i dag. Hun har sterke analytiske og strategiske egenskaper som passer godt i tiden vi lever i og som etterspørres i markedet. Vi har et sterkt team i Try Råd som Stine nå skal lede videre, sier Kristine Eikenes, assisterende daglig leder.



Overtar som byråleder: Stine Grøndahl Sesseng (til venstre) er ny leder i Try Råd. Her med assisterende daglig leder Kristine Eikenes.