Under ett år etter at hun overtok jobben som konsernsjef i Media Bergen, som også har omfattet byråporteføljen Apriil, er Tina Stiegler på vei ut av selskapet.

- Etter en tids overveielse har jeg kommet frem til at Media Bergen trenger en leder med en annen profil enn det jeg har – slik rollen har utviklet seg, sier Tina Stiegler i en pressemelding.

Det begrunner hun med at rollen som konsernsjef i Media Bergen blir mindre etter at de omstrukturerte selskapet tidligere i år.
 
- Vi har det siste året jobbet med flere strukturelle grep i Media Bergen konsernet. I januar 2023 etablerte vi Apriil AS og samlet alle Apriil-selskapene innenfor samme struktur. Vi kom i denne prosessen frem til at Apriil trenger en egen leder. Vi er i gang med å søke etter en person som kan bekle denne rollen som skal sitte i Bergen, sier hun.
 
- Når har du siste arbeidsdag i Media Bergen? 
 
- Jeg skal jobbe frem mot sommeren og bidra til en god overgang, sier Stiegler til Kampanje. 

- Har du fått ny jobb?
 
- Jeg er i noen interessante dialoger, men skal bruke litt på å finne ut hva som er veien videre. Jeg tar med meg gode erfaringer både fra Media Bergen og fra min tidligere karriere som jeg håper å bygge på i min neste rolle, sier Stiegler
 
Kom fra Schibsted
Tina Stiegler har tung medieerfaring, inkludert 18 år i Schibsted hvor hun blant annet var Head of Next Media og viseadministrerende direktør for Schibsteds norske virksomheter. Hun er også styremedlem i TV 2, Santander Bank og Posten Norge.
 
- Rollen som konsernsjef har vært både lærerik og utfordrende. Jeg er stolt av de endringene vi har fått til, og jeg har blitt kjent med mange hyggelige og dyktige mennesker, sier Stiegler.
 
Media Bergen eier reklame-, PR- og digitalbyråer som Per Høj, Foll, Oktan og Cox. Konsernets Apriil-paraply omfatter ni selskaper etter avviklingen av Apriil Innhold og reklamebyrået Apriil Reklame Oslo tidligere i år.
 
- Jeg vil takke Tina for hennes innsats og engasjement for Media Bergen det siste året, sier styreleder Geir Inge Lunde i meldingen.