Sølvfisken for mars går til Morgenstern og deres reklame for Finn.no Torget «Barnevogn».

Teamet som står bak reklamefilmen, Anders Muurman Holm og Sebastian Lien Prestø, er den samme som sørget for at Morgenstern gikk til topps under Gullfisken i februar. Duoen sørget også for at Finn.no og Morgenstern i fjor sto med tre sølvfisker.

- Sølvfisken for mars går til Finn.no «Barnevogn». Juryen var fort omforent om denne. En veldig underholdende film, med en fortelling som «går opp», hvor tjenesten er tydelig til stede i kjernen av historiefortellingen, og hvor både historie og karakterer er lette å gjenkjenne og nikke til. Godt karikert. Godt produsert, står det i jurybegrunnelsen.

Konsulent og prosjektleder fra Morgenstern er Camilla Kim Kielland og Mona Larsen

- Jeg tror omtrent alle kjenner seg igjen i denne filmen, om hvor vanskelig og masete kommunikasjon kan være, når man skal kjøpe og selge noe brukt: pruting, misforståelser og de rareste spørsmål, sier Kielland til Kampanje og fortsetter:
 
- Da er det skikkelig gøy at Finn vinner Sølvfisken for denne filmen, som markedsfører tjenesten «Fiks, Ferdig» som løser nettopp disse utfordringene. Ikke minst fordi resultatene av kampanjen har gitt solide resultater. Ekstra stas at det er en produksjon fra vår egen filmavdeling også, sier Morgenstern-sjefen.
 
Dette er årets første sølvfisk for Finn.no og Morgenstern. I fjor sørget duoen for hele tre sølvfisker, hvor av filmen «Mandag på lørdag» gikk helt til topps og vant Gullfisken.
 
Se Sølvfisk-vinneren her: