Kommunikasjonsbyrået Færd i Tønsberg har ansatt Kim Nygaard som senior digital rådgiver. Han kommer sist fra stillingen som markedssjef i Metro Branding.

- Etter over syv år i Metro Branding er det selvsagt vemodig å forlate gode kolleger og et strålende fagmiljø, men jeg ser frem til nye og spennende utfordringer hos Færd som jeg har fulgt med på en stund, sier Kim Nygaard til Kampanje. 

Han har tidligere erfaring fra Dentsu-byrået Iprospect og kursleverandøren Confex.

- Færd er et spennende byrå som har vokst mye, har mange dyktige folk og en spennende kundeportefølje. Jeg gleder meg til å bli en del av dette miljøet og bli med å utvikle det videre.

Byråleder Paal Bjønness i Færd er glad for å ha fått Kim Nygaard på plass.

- Vi opplever en solid og økende etterspørsel etter våre tjenester, med Kim på laget styrker vi oss ytterligere. Hans erfaring og kompetanse passer perfekt inn der vi opplever sterkest vekst akkurat nå; inbound marketing, content og digital synlighet, sier han.

Færd er et kommunikasjonsbyrå med 16 millioner kroner i omsetning og som i 2021 leverte et overskudd på 1,7 millioner kroner. 

Scenevant
Kim Nygaard er en hyppig brukt kurs- og foredragsholder, og ledet nylig «Content Marketing-dagen» i regi av Kampanje. 

- En viktig oppgave blir å representere Færd på små og store scener fremover – forhåpentligvis også på Kampanjes events. Deling av kompetanse er noe jeg både trives med og har tro på som markedsføringsform og jeg vil fortsette med foredrag for Kommunikasjonsforeningen, Confex og Talerlisten. Kombinasjonen av å jobbe i byrå og drive med undervisning passer meg suverent. Med base i byråverdenen holder jeg meg hele tiden faglig oppdatert, samtidig som jeg trives veldig godt med å stå på scenen, sier han.