I sommer var Durek Verrett i en mediestorm etter at han hevdet at en medaljong hadde hjulpet han mot coronasykdom. På sine egne nettsider solgte han medaljonger av samme type for over 2000 kroner stykke.

Da VG spurte immunolog ved Oslo universitetssykehus Fridtjof Lund-Johansen om han tror medaljongen kan bidra til å kurere korona svarte han:

- Det vil jeg absolutt ikke anbefale.

- Om noen påstår at noe har effekt mot coronavirus, er dette noe vi ser svært alvorlig på, skrev avdelingsdirektør i Forbrukertilsynet, Bente Øverli, i en e-post til til samme avis.

Under kveldens reklamefest Gullfisken harselerer TV 2 med Märtha Louises forlovede og hans utsagn om medaljongen i en reklameparodi som bygger på de lett gjenkjennelige reklamefilmene fra Vitapro.

- Gullfisken-sendingene har lang tradisjon for å ha humorinnslag på bekostning av reklamebransjen. Årets redaksjon har laget flere morsomme parodier, og vi er sikre på at det vil underholde både bransjen og publikum også i år. Dette blir gøy, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, i en kort kommentar på Kampanje.

Se reklameparodien her: