Varner-konsernets største kleskjede, Dressmann, er tilbake på TV-skjermen med en ny og stor merkevarebyggende reklamefilm og for første gang har Dressmann denne gangen også valgt å samarbeide med et eksternt reklamebyrå.  

- Dette er en aktør de fleste av oss har en relasjon til, vokst opp med og har en mening om. De føyer seg også inn i en eksklusiv gruppe med norske merkevarer som har oppnådd suksess utenfor Norges grenser, og preget hverdagen til nordiske menn i mange tiår, sier Oscar Michaelsen i reklamebyrået SMFB Dinamo.

Les mer om reklamecomebacket her: Dressmann overrasker i ny reklamefilm – men måtte droppe norsk slagord

Teamet i SMFB Dinamo har foruten Michaelsen bestått av Stig Bjølbakk, Eirik Stensrud, Susanne Solberg, Mikkel Såghus, Kasper Bergquist og Amanda Vien 

Dressmann jobber med Starcom på mediebyråsiden, men kjøper det meste av TV-reklamen direkte.

De første filmene kommer til å kjøres allerede denne uken og Vik lover høyt trykk i media både på TV, kino og digitale kanaler. Du kan se den ferske filmen her.