OMD har vunnet flere kunder de siste månedene og nye er på vei inn døren i Frøyas Gate. Som et resultat henter byrået inn en rekke nye medarbeidere og felles for samtlige er at de er hentet fra konkurrerende byråer. Blant de nyansatte er Lise Victoria Møller som er hentet fra Los & Co, Viivi Nygren melder overgang fra Mediacom, Stine Marie Kaniewski kommer fra Enklere Valg, mens Aleksander Gjøstein kommer fra UM/Mediabrands.

Samtlige av de nyansatte er i full sving i byrået allerede.

- OMD har ett svært sterkt fagmiljø, en god kultur og ikke minst spennende kunder som gjør dagen inspirerende og lærerik. Jeg har blitt tatt veldig godt imot av både kollegaer og kunder som har bidratt til at opplevelsen så langt har vært over all forventning, sier Lise Victoria Møller.

Den siste av de fem nyansatte heter Ida Knarvik og kommer fra søsterbyrået PHD,

- Viktigheten av å lykkes med rekruttering kan ikke overvurderes. Det handler om å få tak i de rette profilene som skal være med på å videreutvikle de faglig sterke miljøene i OMD og som skal jobbe i tett to-spann med annonsørene, forteller administrerende direktør i OMD, Torstein Rafgård.

- Hvorfor bemanner dere opp akkurat nå?

- Årsaken til at vi øker bemanningen er at vi har vunnet flere nye kunder i løpet av høsten, noe som naturligvis setter oss i en veldig gunstig situasjon. Vi vant Gjensidige i sommer, siden har vi blant hentet Apollo fra Mediacom og i tillegg har vi inngått et nytt samarbeid med en annen stor annonsør jeg dessverre foreløpig ikke kan avsløre hvem er, sier Rafgård. 

Les også: Gjensidiges bytter mediebyrå og går til OMD: - Markerte seg som det klart beste byrået

Jobbet med rekruttering
Rafgård sier de har jobbet aktivt med rekruttering ila høsten.

- Jeg er utrolig fornøyd med at vi har fått på plass denne gjengen som utover sin faglige kompetanse bringer med seg positive menneskelige egenskaper som sklir rett inn i miljøet vårt, sier byråsjefen.

Les også: Mediacom henter digitalsjefen til konkurrenten: - Hørt veldig mye godt om henne

Kundedirektør Viivi Nygren, som nylig meldte overgang fra konkurrenten Mediacom uttaler følgende.

- I løpet av prosessen ble jeg overbevist at OMD er et svært engasjert byrå som gir full gass, noe som er viktig i bransjen. De har i tillegg til et solid og nysgjerrig fagmiljø, et høyt engasjement og en særledes fin kultur. OMD vokser stadig og det er veldig kult å være på denne reisen, sier Nygren.