- Ofte kan barnas versjon være den aller beste å lytte til. De har en egen evne til å gå rett til kjernen i det som er viktig. Vi lot oss både imponere og sjarmere, og ble trygge på at her har vi noe å lære alle sammen, sier kreatør Eystein Norderval som sammen med Bjørnar Flyum har det kreative ansvaret for kampanjen.

Familievernet, som ligger under Bufdir, går i disse dager ut med en ny kampanje. Her er det barna som spiller hovedrollen når de først har blitt stilt spørsmål om hva de tror foreldre krangler om, og deretter bedt om å gi noen gode råd om hvordan de kan krangle mindre og bli en bedre kjæreste.

- For familievernet er det så viktig at foreldrepar oppsøker hjelp før det har gått for langt. Våre kurs og tilbud om parterapi har lav terskel og er viktig at familier kjenner til. Vi håper denne kampanjen både vekker nysgjerrigheten, men også normaliserer litt at det er mange som kan oppleve foreldrelivet som utfordrende. Og da hjelper det å snakke om det med noen som kan bidra til å finne gode løsninger, sier Ingvill Elvestad Meltvedt, kommunikasjonsansvarlig i Bufdir.

Filmen skal gå på lokale kinoer til over nyttår og skal gå på sosiale medier de neste ukene. Det er også lagt opp et løp for informasjon ut til lokale helsestasjoner.

Trigger er byrået bak reklamen, mens det er Oslo Assembly som er filmprodusent med Johanne Helgeland på regi.

Se kampanjefilmen her: