Kommunikasjonshuset Maverix sier i en melding at byrået «er i sterk vekst» og teller i dag rundt 40 ansatte. En av de sist ankomne er daglig leder i Media Bergen-byrået Apriil PR Oslo, Jannicke Josefsson-Ruud. Hun går inn i en stilling som leder for konsept og reklame.

- Modellen Maverix driver byrået etter, treffer på megatrendene i bransjen og jeg har klokkertro på at denne riggen er en vinner både for eksisterende og fremtidige kunder, sier Josefsson-Ruud.

Josefsson-Ruud har lang fartstid fra den norske kommunikasjonsbransjen og har i tillegg til Apriil PR vært i byråer som Trigger, Mediacom og JCP Prad. Nå sier Josefsson-Ruud at hun i Maverix «får brukt hele bredden av sin kompetanse og erfaring»

- I tillegg er jeg omgitt av ekstremt dyktige fagfolk i alt fra TV-produksjon til redaksjonelt innhold og selvfølgelig innen mitt eget felt, reklame og PR også  er jeg veldig glad for å være tilbake i tett samarbeid med tidligere kollega og byråleder i Maverix, Linda Nordheim. Det føles som å komme hjem, avslutter hun, sier Josefsson-Ruud.

Maverix ble etablert i 2018 med folk fra bakgrunn fra reklame og TV med nevnte Nordheim som byråleder. Linda Nordheim sier hun «ser positivt på fremtiden.»

- Jeg er veldig stolt av jobben som flokken vår har lagt ned de siste årene. Til tross for pandemi og utfordringer det har medført har vi hatt sterk vekst på flere av våre virksomhetsområder. Konsept og reklame har vært et viktig fagområde for oss fra oppstarten, og er stadig i utvikling, sier hun.

Hun mener den nyeste Maverix-ansettelsen er svært god.

- Jeg har jobbet sammen med Jannicke i mange år i Mediacom, så jeg vet godt hvilken ressurs hun er, og er veldig glad for at våre karriereveier krysses igjen. Jannicke har en perfekt bakgrunn for oss i Maverix. Hun vil være en sterk bidragsyter i vårt arbeid innen strategi, konseptuell og kreativ kommunikasjon, sier Nordheim.

Maverix har i dag kunder som TV 2, Aker Biomarine, Empet, Fleks, Santa Maria, Innovasjon Norge og Visit Norway for å nevne noen.