Årets andre sølvfisk går til Kondomeriet og reklamebyrået deres Pol for filmen «Sprut».

- Sølvfisken for februar tar utgangspunkt i et «intimt fenomen» de færreste forbinder med reklamepausen på TV 2. Allikevel kjennes filmen både koselig og morsom. Det lar seg bare gjøre når ideen er god, og håndverket mesterlig utført. Filmen blir værende i hodet ditt, lenge etter de beskjedne 15 sekundene den varer. Castingen er perfekt. Klippen er effektiv. Musikken sitter. Nei, dette syns vi bare var deilig, sier sølvfisk-juryen.

Dermed er Kondomeriet med i kampen om Gullfisken for 2022.

Filmen er produsert av Pravda og regissert av Morten Borgestad.

Les også: Kondomeriet med ny reklamekampanje: - Å lage filmer som handler om orgasme kunne vært verre


Pol var også involvert i årets første sølvfisk-vinner. Den gikk til Posten.