Denne saken er blitt oppdatert etter at Medvind opplyste om at Lars Rosenberg sa opp sin stilling i byrået allerede i starten av januar og sluttet i mai i år.

Tirsdag var det eventbyrået Medvind som hentet krefter fra Telenor, og i dag er det konkurrenten Gyros tur til å hente en rådgive. Nå tar nemlig rådgiver Lars G. Rosenberg turen tilbake til eventbransjen han var en del av i ti år og da i nevnte Medvind. Oppholdet hos messarrangøren Bygg Reis Deg ble av det korte slaget.  

- Når Gyro ringte med en mulighet for å starte i Norges ledende eventbyrå, var det en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Med flere, større og ikke minst noen av Norges viktigste møteplasser, er det en perfekt match. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med både med deres spennende kundeportefølje og ikke minst jobbe sammen med og bli kjent med teamet i Gyro, sier Rosenberg.

Gyro-sjefen Trine Richardsen sier eventbyrået «har en økende oppdragsmengde og vokser innenfor flere områder.»

- Vi har derfor i lengre tid vært på utkikk etter en erfaren kunderådgiver, som kan være med å ta ansvar for en stadig voksende kundeportefølje. Vi er derfor veldig glade for å få en rådgiver av Lars sitt kaliber inn hos oss, sier administrerende direktør Trine Richardsen.

I Medvind hadde Rosenberg mange ulike strategiske- og operative roller som ifølge Richardsen «vil dra nytte av i sin nye rolle.»

- Lars er en særdeles solid rådgiver, med stor lidenskap for og kompetanse innen eventfaget. Vi merker særlig at det offentlige Norge har våknet etter koronadvalen, og da er det blant annet stort behov for rådgivere som kan og forstår høynivå produksjoner. Og da er Lars en perfekt match. I tillegg er Lars selve inkarnasjonen av kundeservice, så alle våre kunder som skal jobbe med Lars kan bare begynne å glede seg, sier Richardsen.

Lars Rosenberg sa opp sin stilling i Medvind i starten av januar. Han har vanlig oppsigelsestid på tre måneder og var sånn sett ute 1. mai. Han signerte ansettelsesavtale med Bygg Reis Deg (se link), i mars, en avtale han valgte å bryte.