1. februar lanserte byrånettverket Apriil offisielt sitt nye reklamebyrå i Oslo, Apriil Reklame Oslo, med Christian Raae og Einar Rustad Nilssen i spissen. Raae er tidligere byråleder i Publicis-byrået New Work, mens Rustad Nilssen er tidligere byråleder i MK Norway. 

Raae blir byråleder i April Reklame Oslo. Han forteller at deres nedslagsfelt kan oppsumeres i reklame, forretningsutvikling og strategisk design. 

- Dette kommer til å bli veldig spennende. Det er mange ting i denne satsningen som føles rett. Vi har Apriil-gruppen i ryggen med 150 dyktige folk med ulik kompetense, som gjør at vi kan jobba med store kunder fra første dag, sier han i en melding. 

Byrået har allerede rukket å gjøre kampanjene Femisid og NIOs vinterkampanje, som Kampanje tidligere har omtalt. 

- Vidare så tar både jeg og Einar med oss erfaring fra å ha startet byråer tidligere, og får nå muligheten til å forme det vi mener markedet kommer til å behøve i tiden som kommer. Spørsmålet er om dette kan kalles å starte et nytt byrå, da vi fra start jobber med flere av Apriils og MKs tidligere kunder, som for eksempel Scandic Hotels, Eviny, Tryg Forsikring og Fredensborg Fritid, sier han. 

Det er ikke bare Apriil som har kastet sine øyne på Oslo. Nylig ble det også kjent at stavangerbyrået Fasett opprettet et Oslo-kontor.

Apriil Reklame Oslo melder at de for tiden jobber for fullt med ansettelser. 

Kreatørene Adam Slettebø og Henrik Weido Lorentzen fra Hausmann.

- For oss ble dette rett og slett for fristende. Da vi snakket med Christian og Einar første gang var det tydelig at vi delte mye av de samme tankene om hva man ønsker å få til kreativt, og vi gleder vi oss veldig til å få være med på satsningen til ARO i tiden fremover, avslutter det kreative teamet sier Slettebø og Lorentzen.

Partner Einar Rustad Nilsen sier reklamebyrået «er superhappy med å få Adam og Henrik inn.»

- De er et veldig spennende kreativt team. De er idésterke og tenker konseptuelt, samtidig som de er gode håndverkere, sier partner Rustad Nilssen.

I tillegg kommer prosjektleder Nina Thordén-Dyrset fra den svenske klesprodusenten Tiger of Sweden.  

- Nina er et arbeidsjern som allerede har hjulpet oss å sette ting i system, så dette kommer til å bli kjempebra. Vi er fortsatt på jakt etter kreatører og designere, så hvis noen har lyst til å ta en kaffe er det bare å kontakte Christian eller meg, legger han til.