Lotto-millionærens hund Otto, som har blitt en suksess for Norsk Tipping, er tilbake igjen. En av de tidligere reklamefilmene om Otto har gått til topps i Reklamebørsen og blitt belønnet med Gullfisken.

Denne gangen lanseres det to nye filmer om Otto, en hovedfilm og en kortere film.

Se begge reklamefilmene lenger nede i saken. 

Så langt er det ingenting som tyder på at det norske folk er lei Ottos nye liv, sier Tove Kristin Liberg, kommunikasjonsansvarlig i Lotto. 

- Filmene om Otto har høy liking, og det er gøy at folk ønsker å se mer. Ottos verden er et skikkelig gøy univers å være i, og jobbe med, sier Liberg.

- Otto-filmene har toppet Reklamebørs-listen hele fem av seks måneder, noe vi er veldig stolte av. Og vi i norsk Tipping har aldri fått mer engasjement på postene våre i sosiale medier. Det er også en veldig høy andel som ser gjennom hele innholdet om Otto i digitale kanaler, fortsetter hun. 

Pol: - En takknemlig oppgave 
Pol er reklamebyrået bak Otto-filmene, som lanseres førstkommende mandag.
 
- Hele universet oser jo av god stemning. I tillegg til en ny artig nettløsning som lanseres 19. januar, så kommer jo det nye TV-filmer hvor Otto blant annet er på naken-spa, sier Janne Brenda Lysø i Pol.
 
- Det er en takknemlig oppgave, så vi sniffer alltid rundt etter gode idéer som kler Otto og Norsk Tipping. Dessuten er det jo også veldig gøy å se hvor godt likt denne firbente fyren er da, gir en del energi det, avslutter hun. 

Otto er på spa - langversjon: 


Otto oppdager at han er på nakenspa - kortversjon: