Designbyrået Bold henter hjem to priser fra reklamekonkurransen Eurobest. De vinner både sølv og bronse for arbeidet med det nye TV 2-designet som ble lansert tidligere i år. Sølvet får de i Industry Craft og bronsen i Design. Daglig leder Tine Moe Løvberg i Bold Oslo forteller at nyheten ble tatt imot med stor glede hos dem i dag. Dette er første premiering de får for jobben.

- Det er kjempegjevt å vinne i Eurobest for TV 2, og teamet er utrolig glade for å vinne sølv og bronse. Prosjektet har krevd mye tid og innsats fra alle involverte, så det føles fantastisk å se at det blir godt mottatt. Det som er ekstra gøy, er at rebrandingen har involvert så mange fra TV 2, CATK og oss, så dette føles som en skikkelig lagseier, sier hun til Kampanje.

Byrået står bak den største oppussingen av TV 2s merkevare siden kanalen gikk på lufta i 1992. Lanseringen innebar også et brudd med logoen som i litt ulike varianter har blitt videreført i nesten 30 år.

Les mer: Vraker snart 30 år gammel logo - slik skal nye TV 2 se ut

- Det har vært et veldig spennende arbeid og ganske spesielt også, med tanke på at den ble utviklet under en pandemi. Å få til en sånn prestasjon fra hjemmekontor er vitner om godt lagspill.

- Det var litt delte meninger da merkevaren ble lansert. Har dere satt kritikerne på plass med denne anerkjennelsen?

- Det er ofte slik at når nye visuelle identiteter for større merkevarer blir lansert at det vil komme kritikk. Folk er ikke så glad i endring. Men når hele identiteten blir tatt i bruk og folk får se hvordan flatene spiller sammen, modnes det på folk og det blir en identitet mange blir veldig glad i.

Også Anti henter med seg bronse fra Eurobest. Den får de i Design-kategorien for omleggingen av merkevaren til Norges Musikkhøgskole. 

Try får totalt tre bronser, hvorav en i Print & Publishing for sin «Trash Collection»-kampanje. Dette var jobben som hadde flest plasseringer på shortlist, hele ti stykker.