Omsetningen til mediebyrået Wavemaker i 2020 falt svakt og endte på så vidt under 500 millioner kroner, mens overskuddet økte med nesten to millioner kroner til 3,8 millioner kroner i fjor.

Nå styrker Group M-byrået staben med syv nyansatte.  

- Kundene våre er offensive og optimistiske så vi har gradvis skrudd opp tempoet og har gjort noen viktige ansettelser for å styrke Wavemaker laget, sier kundedirektør i Wavemaker Simon Gillberg.

De nye ansatte er Teis Sunde (23), Tiia Maria Karlsen (27), Ingrid Svor (31), Melina Lapidus (27), Miriam Linea Eidesen (27), Lene Viktoria Vindenes (26) og Andrea Vambheim Unaas (26) og de er alle godt i gang med å spille både kunder og hverandre gode.

- Det finnes uendelig mange verktøy, kanaler og muligheter. Utfordringen ligger i å tilpasse disse mulighetene til kundens målsetninger. Kort og godt: Du får hjelp til å navigere i denne jungelen av en kompetent gjeng som ikke slipper deg underveis, sier Ingrid Svor.

- Jeg hadde hørt mye positivt om Wavemaker før jeg startet her. Blant annet at det er et godt miljø og god kultur, samt at det var et sterkt fagmiljø hvor jeg kan utvikle meg, sier Andrea Vambheim Unaas.

Styrkingen av laget bygger ut Wavemakers mangfoldige kompetanse, og gir klare signaler om byråets ambisjoner og retning.

-  I disse ansettelsene så har vi en god blanding av relevant erfaring og sultne nyutdannede som alle har vist seg godt frem gjennom ansettelsesprosessen. Uansett erfaring og rolle så er har de alle allerede bevist at de ønsker være med på å positivt provosere frem vekst, både hos kunder og kollegaer, vi er veldig fornøyde, sier Simon Gillberg.

Siri Bjerknes, kundedirektør i Wavemaker sier byrået jobber for å få «et dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø.

- Vi jobber aktivt med mangfold og inkludering og alle ansatte har sine egne mål, noe vi ser appellerer spesielt til den generasjonen som er på vei å etablere seg i arbeidslivet nå, sier Siri Bjerknes. 

Her kan du se alle tallene til  Wavemaker for 2020. Alle tall i MNOK. 

Wavemaker 2020 2019 Endring i %
Omsetning 497,8 512,1  - 2,8
Driftsresultat 3,8 1,8 + 111,1
Resultat før skatt 3,7 1,6 + 131,3