Reklamebyrået Tante Randi har vunnet en kontrakt med Høgskulen på Vestlandet til en verdi av opptil 20 millioner kroner over totalt fire år. Det er den syvende offentlige kontrakten byrået har hanket inn på litt over ett år. 

- Først vant vi Utdanningsetaten i Oslo i fjor, og etter det har vi hatt en helt eventyrlig seiersrunde i det offentlige. Jeg vet ikke om det er norgesrekord, men med syv kontrakter på litt over ett år, så ligger vi godt an i NM, sier Woll i en pressemelding. 

I sommer kunne byrågründeren glede seg over å ha danket ut en rekke byråer i kamp om Jernbanedirektoratet, og nå holder de i offentlige kontrakter til over 100 millioner kroner med blant annet Bufdir, IMDi, Osloskolen, Den Norske Kirke og tidligere nevnte Jernbanedirektoratet. 

Les også: Går seirende ut av omfattende byråkonkurranse - danket ut 11 byråer i kamp om jernbanemillioner (abo.)

Skal bidra til å øke mangfoldet på lærerutdanningene
Nå tar de fatt på å hjelpe Høgskulen I Vestlandet med å stimulere til mangfold i lærerutdanningene, i tillegg til mer vanlige kommunikasjonsbehov, opplyser byrået. 

- Tante Randi har god kjennskap til utdanningssektoren, og de tilfører oss kompetanse vi mangler. De første møtene vi har hatt med dem lover svært godt for et kreativt samarbeid som gir positive resultater, sier Helge Olsen, nestleder ved Kommunikasjonsavdelingen til Høgskolen på Vestlandet.

Joachim Skageng, som nylig er ansatt som daglig leder i Tante Randi og er ansvarlig for kontrakten med HVL mener det er med god grunn at byrået får denne tilliten.

- I dag jobber vi med IMDi for å stimulere til at næringslivet ansetter mer mangfoldig, gjennom en kampanje vi har kalt «Anbefal mangfold». Samtidig er vi i gang med å både få flere jenter inn i jernbanen, og rekruttere lærere og elever til Osloskolen. Det oppdraget HVL har fått, er ett som vi er godt satt inn i allerede og som tantene brenner for. Dette er virkelig i tante Randi sin ånd, og det er gøy at vi markerer oss i kreative konkurranser som et resultat av vår måte å tenke på, sier Skageng.

- Det hjelper å ha noen statuetter
Skageng henviser blant annet til byråets resultater i den digitale reklamekonkurransen Gulltaggen, hvor byrået havnet på pallen flere ganger og hanket inn gull i fagdisiplinen mediestrategi. 

De markerte seg også nylig i Max Marketing Mix, og under årets Visueltprisen dro de også med seg ett gull hjem. 

- Vi er først og fremst et kreativt byrå, det hjelper å ha noen statuetter i hjørneskapet for å kunne kalle seg for det, avslutter Woll.