Nok en forlengelse er på plass når Sporveien Media forlenger samarbeidsavtalen med Clear Channel til utgangen av 2023. Avtalen innebærer at Clear Channel vil fortsette å forvalte reklameflater knyttet til kollektivtrafikken i Oslo og deler av Viken.

Arbeidet mellom de to startet opp for mange år siden og med maks varighet ville avtalen strekke seg 11 år frem i tid. Det betyr at Sporveien Media kunne hente over en milliard kroner på salget av reklame gjennom det amerikanske utendørsselskapet i løpet av avtaleperioden.

Selskapet har dratt inn over 100 millioner kroner i året gjennom avtalen.

Etter de første åtte årene ble avtalen i 2020 forlenget i nye to år og nå er det avtalens siste opsjonsår som nå fornyes og som dermed løper ut 2023. Deretter må kontrakten lyses ut på nytt slik Kampanje kjenner avtalen.

- Pandemien har vært en krevende periode for reklame i kollektivtrafikken, der vi har samarbeidet godt med Clear Channel. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet og skape gode kundeopplevelser, sier Inge Aasen, daglig leder i Sporveien Media.

Les også: Sporveien med ny avtale - har fått over 700 millioner i reklameinntekter

Sporveiens datterselskap Sporveien Media har blant annet ansvar for forvaltning og drift av reklameinstallasjoner i tilknytning til trikk, T-bane, buss og båt i Oslo og deler av Viken. Det er denne avtalen Sporveien Media nå forlenger med Clear Channel om å forvalte.

Dennis Højland Nyegaard, norgessjef i Clear Channel, er veldig fornøyd med å få ny tillitt.

- Dette er en viktig kontrakt for oss og vi ser fram mot å fortsette det gode samarbeidet med Sporveien Media, sier Højland Nyegaard.

Les også: Milliardkontrakt til Clear Channel - blir vår største digitale satsing noensinne