Etter å ha tilbragt seks år sammen som kreativt team i Pol, valgte Maja Folgerø og Snorre Martinsen i fjor sommer å starte for seg selv. Ett år og to gull i Gulltaggen senere, er tiden kommet for få utvide byrået med en daglig leder.

Valget falt på Lise Schelvan, som også går inn som partner i Bureau. Hun kommer sist fra stillingen som prosjektleder i Willy Nikkers, og har over 20 års erfaring som prosjektleder i byråer som Dinamo, Try og Pol.

- Lise er ikke bare et usedvanlig bra menneske, vi vet hvor dyktig hun er som organisator og lagspiller. Nå gleder vi oss skikkelig til at kundene våre skal bli bedre kjent med henne. Det finnes en tidsregning før og etter Lise i Bureau. Det har vi allerede merket, sier avtroppende daglig leder Maja Folgerø.

Les også: Byrågründerne i No Name og Bureau fant sammen og får betalt i gull: - Et klype-seg-i-armen-øyeblikk

Bureau-gründerne og Lise Schelvan var nære kollegaer i Pol i fem år og kjenner hverandre derfor godt fra før.

- Det er spennende og givende å komme til et selskap med en så tydelig uttalt posisjon sier Schelvan.

- Den skal vi fortsette å rendyrke, slik at enda flere skjønner hva som skiller Bureau fra andre byråer, fortsetter hun.

Bureau har jobbet med kampanjer, merkevareplattformer, kommunikasjonskonsepter og navneprosesser for kunder som Tekna, Kirkens Nødhjelp, Porterbuddy og HLF.

- Vi har spennende prosjekter på gang, og nye kunder vi gleder oss til å fortelle om. Dessuten trenger vi flere strategiske og kreative hoder. Min første oppgave blir egentlig å få snittalderen ned og mangfoldet opp! sier Schelvan.