Fire år etter at han grunnla reklamebyrået Tante Randi, er Tore Woll klar for å gi fra seg oppgaven som daglig leder. Den går nå til Joachim Skageng, som har over 15 års erfaring fra byråer som Omnicom Media Group, Nord DDB og Try/Apt. Han var også en av grunnleggerne av Unfold, som senere ble solgt til The North Alliance.

- Det siste året har vi vunnet flere store kunder, og selv om gründeren i vellykkede start-ups kan ta sin del av æren, kan man fort være årsaken til at byrået strupes om man tviholder på for mange hatter. Trikset er å finne en som tror like mye på forretningsideen som de som startet det hele, som tør å ta ledertrøya i en godt sammensveiset gjeng og som har erfaringmed å grunnlegge sitt eget selskap. Derfor har vi tatt oss veldig god tid med å finne Joachim, som har alle disse kvalitetene, men som også har spisskompetanse som digital rådgiver. Her fikk vi både i skopose og handlenett, sier Tore Woll.

Tante Randi avsluttet 2020 med en dobling av årsresultat sammenlignet med 2019, og rundet én million kroner for første gang. Omsetningen ble på 17 millioner kroner.

- Det er veldig motiverende å ta del i et ungt og ambisiøst byrå som har de beste årene foran seg. Jeg har latt meg imponere av tantenes engasjement, nysgjerrighet og gjennomføringskraft. Ikke minst at man har klart å etablere et eget innsiktsprodukt, Slabberas. At dette også blir lagt merke til i markedet er gøy, både med flere nye kunder på vei inn døra og god uttelling i kreative konkurranser, sier Joachim Skageng.

Byrået har det siste året vunnet flere offentlige anbud, blant annet fra IMDi (Integrerings ogmangfoldsdirektoratet), Bufdir (barne, ungdoms og familiedirektoratet) og Jernbanedirektoratet.

Les mer: Går seirende ut av omfattende byråkonkurranse - danket ut 11 byrået i kamp om jernbanemillioner

- Vi er nok det byrået med best uttelling på offentlige anbud det siste året. Og det er ikke et resultat av lave timepriser, men flinke folk og et tydelig verdiforslag. At store etater og direktorater med komplekse kommunikasjonsutfordringer velger Tante Randi foran store etablerte byråer viser at vår egen tantelov kan trumfe størrelse og historiske meritter, sier Skageng.

Han ser frem til å være med på fortsettelsen.

- Nå gleder jeg meg skikkelig til å utvikle et så ambisiøst byrå videre. Blusekragen er presset, kringlene er satt i ovnen og tantene ser fremover mot nye muligheter og med flere samarbeidspartnere i familiealbumet, avslutter Skageng