Administrerende Direktør i Schibsted Partnerstudio, Jonas Ibsen Brynildsrud, slutter for å i stedet bli gründer i en ny bransje. Han har jobbet ti år i mediekonsernet Schibsted og var med å starte innholdsbyrået Schibsted Partnerstudio. 

- Jeg slutter ikke helt enda. Jeg skal fortsette en liten stund til, men har informert internt denne uken at jeg slutter. Derfor har Christian Haneborg (styreleder i Schibsted Partnerstudio, red. anm.) satt i gang rekrutteringsprosessen med å finne en ny leder, sier Brynildsrud til Kampanje. 

Nå venter nye oppgaver for Brynildsrud. 

- Dette blir en helt ny utfordring, selv om jeg var med å starte Schibsted Partnerstudio så blir dette annerledes. Jeg gleder meg veldig, samtidig er det rart å slutte etter 10 år i Schibsted, sier Brynildsrud.

Om fremtiden sier Brynhildsrud følgende: 

- Jeg skal lede en ny satsning og vi vil starte opp i løpet av høsten, men jeg kan ikke fortelle så mye mer siden ting er i støpeskjeen, sier Brynildsrud.

- Ikke en enkel beslutning
Beslutningen har ikke vært enkelt for Brynildsrud, men han understreker at det ikke er andre grunner til at han sier opp i Schibsted Partnerstudio.

- Det er så klart ikke en enkel beslutning å si opp en jobb man er glad i. Men jeg har hatt en gründerdrøm, som det nå føltes som riktig timing å forfølge, og det er ingen andre årsaker til at jeg slutter i Schibsted, fortsetter Brynildsrud.

Schibsted Partnerstudio ble startet opp av Brynildsrud, Svein Erik Haavik og Wenche Klundseter i 2015. Den gang het byråsatsingen VG Partnerstudio, men senere kom også de andre contentavdelingene til Schibsted-avisene inn under samme paraplyen. Han sier byrået møtte mye motstand i starten.

- Men vi har bygget et fantastisk lag som på seks år har vokst til 60 ansatte. Jeg er stolt av hvordan teamet stod samlet gjennom koronakrisen, og satte nye vekstrekorder. Det har vært en utrolig morsom tid,. Jeg er veldig glad i Schibsted og det blir selvfølgelig kjipt å si farvel til gode venner og kollegaer, forteller Brynildsrud.

- Aldri vært bedre posisjonert
Brynildsrud sier at han forlater jobben i god stand. 

- Jeg har veldig troen på Partnerstudio videre og vi har aldri vært bedre posisjonert, så det blir spennende å følge utviklingen fremover, sier Brynildsrud.

Samtidig har han fått støttende tilbakemeldinger på at han nå sier opp. 

- Jeg har fått veldig mange hyggelige og støttende tilbakemeldinger på at jeg slutter og starter som gründer, alle vet at det er en tid for alt. Vi har klart oss veldig bra gjennom koronatiden. Vi har rekordomsetning og rekordvekst, og Partnerstudio er på et veldig bra sted nå, avslutter Brynildsrud. 

Les også: Koronakrisen løfter Schibsteds content-byrå til nye høyder: - Hadde en klar fordel